×
 x 

Prázdny košík

Katégórie produktov

3602-091-000-Kaukasus_5db92f5c10ff1
3602-091-000-IH-Kaukasus_5db92faa6c5fb
roecklvelikostnitabulka_5db92fdec00f5

ROECKL Zimné outdoor rukavice Kaukasus čierne


Cena na zavolanie 048 416 35 58
Popis

Zimné outdoorvé rukavice Roeckl Kaukasus sú ideálne rukavice pre aktívnych športovcov.

Vodeodolné rukavice Kaukasus sú ľahké a tenké rukavice, ktoré vďaka vložke Roeck-Tex Membrane spoľahlivo chráni ruky skialpinistov a horolezcov pred vetrom a vlhkosťou. Zároveň sú vysoko priedušné a preto je ideálne na náročné zimné športy, ako sú lyžiarske túry alebo výlety na snežniciach. Všestranný materiál je odolný voči vode a Duradero na dlani so silikónovou priľnavosťou .

Vďaka tomuto mäkkému syntetickému semišu je rukavica pružnejšia a zároveň robustnejšia; silikonizácia zaručuje protišmykovú priľnavosť pre bezpečnú manipuláciu s vonkajším vybavením. Podšívka poskytuje výbornú tepelnú izoláciu. Strih rukavíc vďaka ergonomicky vopred zakriveným prstom zaisťuje ľahké uchopenie a navyše chráni vaše prsty pred poškodením oterom.

Výhodnými detailami, ktoré sa v horách veľmi oceňujú, sú fleecový palec na utieranie okuliarov, karabínová slučka na prostrednom prste a odnímateľné bezpečnostné pútko. Na prste je materiál kompatibilný s dotykovou obrazovkou: Môžete fotografovať, telefonovať alebo používať navigačné funkcie smartfónu bez toho, aby ste si museli zložiť rukavice. Rukavice Kaukasus sa dajú prať v práčke pri teplote 30 stupňov (86 ° Fahrenheita).


Materiál:
Vrchná strana: 80% polyamid, 15% polyester, 5% elastan
Manžeta: 100% polyamid
Dlaň: 100% polyamid
Podšívka: Fleece -100% polyester

×

TOP